Što me pitate, pa Novak, naravno! Legendarni Lens Armstrong nema dilemu ko je teniski GOAT!

24.11.2021

18:30

0

Autor: 24sedam

Nekadašnjem američkom biciklisti se takav izbor podrazumeva

Što me pitate, pa Novak, naravno! Legendarni Lens Armstrong nema dilemu ko je teniski GOAT!
profimedia-0519660862 - Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobija sve veću podršku kada se povede priča o GOAT „belog sporta“. Svi oni koji pokušavaju da „iskopaju“ bilo koji argument kako bi srpskom asu osporili prestižno priznanje, iz nedelje u nedelju ostaju bez aduta, dok prvi reket planete dobija sve veću podršku među onima koji imaju najveća prava da govore sportskim dostignućima.

Posle jednog od najboljih tenisera svih vremena Pita Samprasa, Novakov „klub obožavatelja“ dobio je još jednog „renomiranog“ člana – legendarnog biciklistu Lensa Armstronga.

Amerikanac, sedmostruki osvajač „Tur de Fransa“, svojom krivicom i doping skandalom zbog kojeg su mu kasnije oduzete sve titule, ostao je bez mogućnosti da bude proglašen najboljim ikada u svom sportu, ali je svim svojim dostignućima, pa i velikim povratkom posle dobijene životne bitke sa kancerom, i te kako kompetentan da govori na ovu temu.

Tako je u jednom od intervjua pričao o GOAT u tenisu i formuli 1.

- Đoković je teniser broj jedan… Pa naravno…. Luis Hamilton je vozač broj jedan jer ima najviše bodova i pobeđuje – istakao je nedavno Armstrong, uz psovku kojom je dodatno podvukao svoje tvrdnje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike