Melisa je "živa vatra"! Zavela "plejboja" Vijerija, udala se za Boatenga, a "naterala" je i 4,7 miliona da je prati! (FOTO)

06.08.2022

09:55

0

Autor: 24sedam

U svet manekenstva ušla sa 16 godina

Melisa je "živa vatra"! Zavela "plejboja" Vijerija, udala se za Boatenga, a "naterala" je i 4,7 miliona da je prati! (FOTO)
Melisa Sata - Copyright Printscreen/Instagram/melissasatta

Melisa Sata je u Italiji poznato televizijsko lice, ali to nije jedino po čemu je prepoznaju. Ova atraktivna 36-godišnja Italijanka je i manekenka koja je bila na naslovnicama poznatih magazina, Maksima i Sports Ilustrejtid.

Na Instagramu je prati čak 4,7 miliona ljudi.

Poreklom je sa Sardinije, mada je rođena u Bostonu pa je detinjstvo provela i u Sjedinjenim Američkim Državama i u zemlji svojih roditelja. Bavila se jedno vreme i sportom, fudbalom, ali i karateom. Kao juniorka je osvajala medalje kako na Sardiniji, tako i na državnom nivou.

 

 

U svet manekenstva je ušla kada je imala 16 godina, a 2005. godine je debitovala i na televiziji. Bila je prezenterka u emisiji "Moj brat Pakistanac", a kasnije je dobijala i nove angažmane na televiziji. Imala je i manje uloge u filmovima, a okušala se i u sportskim emisijama.

 

 

Na primer, u septembru 2013. godine vodila "Tika Taka" sa Rafaelom Benitezom, koji je tada bio trener Napolija.

 

 

Ali to nije jedina veza prelepe Melise sa sportom. Od 2006. do 2011. godine bila je u vezi sa Kristijanom Vijerijem, legendarnim fudbalerom, ali i jednim od najvećih "ženskaroša" među sportistima. Posle toga se verila za biznismena Đanluku Vakija, a u oktobru 2011. godine dospela je u centar pažnje.

 

 

Navodno je viđena u društvu (sada nažalost pokojnog) Kobija Brajanta, kako uveče ulazi u hotel sa njim, i kako izlazi u jutarnjim časovima. Tada se spekulisalo i da je zbog toga Vanesa Brajant podnela zahtev za razvod braka.

 

 

Samo mesec dana kasnije, ušla je u vezu sa još jednim fudbalerom, Kevinom Princom Boatengom. Ubrzo su se i verili, a sina su dobili u aprilu 2014. godine. U junu 2016. godine su se i venčali, zatim tri godine rastali, pa se sledeće godine opet pomirili.

 

 

Ali su u decembru 2020. godine objavili na društvenim mrežama da su se i zvanično razveli.

 

 

Pogledajte još fotografija Sate.

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike