Noletov najveći protivnik sedi u njegovoj loži? Nemica nabrajala zbog čega je Novak nepobediv, pa zapalila društvene mreže!

30.01.2023

21:59

0

Autor: A. Š.

Andrea Petković napisala zanimljiv niz na Tviteru posle Đokovićevog osvajanja Australijan opena

Noletov najveći protivnik sedi u njegovoj loži? Nemica nabrajala zbog čega je Novak nepobediv, pa zapalila društvene mreže!
Andrea Petković - Copyright Profimedia/Juergen Hasenkopf

Prošlo je više od 24 časa, a Novakovo osvajanje 10. Australijan opena i dalje je jedna od top tema u svetu sporta širom planete. Znani i neznani utrkuju se ko će s više hvalospeva da opiše istorijski trijumf srpskog asa koji je u nedeljnom finalu Otvorenog prvenstva Australije počistio sa terena Grka Stefanosa Cicipasa.

Jedan od zanimljivijih osvrta na Noletovu dominaciju na prvom grend slemu sezone imala je nekadašnja nemačka teniserka srpskih korena Andrea Petković, koja je jednom konstatacijom na kraju niza tvitova zapalila društvene mreže.

Naime, Andrea je uz nabrajanje razloga zbog kojih je Đoković nepobediv na kraju upitala svoje pratioce da li i oni imaju osećaj da jedan od Novakovih najvećih protivnika sedi u njegovoj loži.

- Razmišljala sam o nečemu dok sam gledala Novaka u prethodne dve nedelje kada je igrao verovatno svoj najbolji tenis u životu. Njegova najveća snaga su oči - on vidi loptu ranije od bilo koga drugog - i njegova prilagodljivost. On nema poseban, "Novakov", stil igre, ali može da se prilagodi svim uslovima, podlozi i protivniku. Mora da igra defanzivno? On može! Mora da igra afresivno? Može i to. Treba da uzvrati kontraudarom? Može itekako - napisala je Andrea i nastavila:

- Boris Beker nedavno mi je rekao nešto veoma zanimljivo: „Novak je kao voda, nikada ga ne možeš uhvatiti“. Fascinantno je to gledati godinama. Da, očigledno je mentalno jak, fizički sposoban, itd, itd… Ali ta sposobnost da se prilagodi ga čini gotovo nepobedivim, jer kao protivnik nikada ne znaš kakav će bit na drugoj strani mreže u datom trenutku.

A onda je prilično bombastično poentirala.

- Takođe: Nekada se čini da mu je najveći protivnik... Goran. Šta vi ljudi mislite – upitala je Andrea Petković aludirajući na Novakovog trenera Ivaniševića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike