Kirjos opet šokira! Šta bi uradio Novaku, šta Rodžeru, a šta Rafi

26.01.2023

15:34

0

Autor: D. N.

Australijski teniser učestvovao u prilično neobičnoj "igri"

Kirjos opet šokira! Šta bi uradio Novaku, šta Rodžeru, a šta Rafi
Nik Kirjos i Novak Đoković posle finala Vimbldona - Copyright Profimedia/Juergen Hasenkopf/Alamy Live News

Nik Kirjos nije učestvovao na ovogodišnjem Australijan openu, pošto se povukao. Ali bez obzira na to, tamošnji teniser je ponovo "zaslužio" svoje mesto u medijima.

Učestvovao je u u jednoj, prilično čudnoj igri, tačnije ispitivanju.

Koga bi "Je***, sa kim se venčao, a koga ubio", a izbor je morao da pravi između članova "velike trojke", Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Kirjos koji je poznat po incidentima, ali i po "oštrom" jeziku kazao je da je o ovome razmišljao i ranije?!

- Teško pitanje, ali sam već razmišljao o tome pošto ih često viđam u svlačionicama. Verovatno bih se venčao sa Novakom, verovatno ubio Rafu i vodio ljubav sa Rodžerom - objasnio je Kirjos koji je prošle godine u finalu Vimbldona izgubio od Đokovića.

- Morate da budete mentalna životinja da biste osvojili grend slem. Zbog toga više poštujem Novaka, Federera i Nadala. Kada sam sa jednim od njih (Đoković) igrao u finalu (protiv Đokovića) imao sam osećaj kao je svež, kao da tenis nije igrao dve nedelje pre toga. Za to treba mnogo samopouzdanja - dodao je Kirjos uz napomenu da je titula na Vimbldonu nešto najveće u tenisu.

- Pričao sam sa ljudima iz svog tima, da sam osvojio Vimbldon, mislim da bih se posle toga mučio da nađem motivaciju. Ne znam šta bih posle toga morao da dokazujem u tenisu - zaključio je Kirjos koji ima sedam ATP titula u karijeri.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike