Rubljovu ovo baš nije trebalo! I Rus sumnja u Novakovu povredu!

24.01.2023

22:45

0

Autor: A. Š.

Đoković u sredu ujutru igra protiv Andreja četvrtfinale Australijan opena

Rubljovu ovo baš nije trebalo! I Rus sumnja u Novakovu povredu!
Andrej Rubljov - Copyright Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ponovo prolazi kroz medijskog „toplog zeca“ u Australiji. Pošto je prošle godine u bukvalnom smislu stavljen na stub srama pre nego što je deportovan iz Melburna, srpski as se sada našao u situaciji da mora da dokazuje povredu zadnje lože.

Podsetimo, Nole se povredio u Adelejdu na pripremnom turniru za prvi grend slem sezone, a kako odmiče Otvoreno prvenstvo Australije sve su glasnije sumnje pojedinaca u njegovo zdravstveno stanje, pa je na kraju u ponedeljak morao da priča kako ima snimak koji će možda pokazati i javno.

Đoković u sredu ujutru po srednjeevropskom vremenu igra meč četvrtfinala Australijan opena, a njegov rival Andrej Rubljov kao da je podlegao medijskim spekulacijama, pa je i on između redova, izrazio sumnju u Novakovu povredu.

- Ne mislim da je njegova povreda strašna, nimalo. Ne znam. On igra. Pobeđuje – istakao je mladi Rus, pa dodao:

- Znam da je Novaka veoma teško pobediti, posebno na grend slem turnirima. On ima najveće iskustvo u ovakvim mečevima. Jedan je od najboljih u istoriji. Jedina šansa je da igram svoj najbolji tenis, da se borim za svaku loptu. To je jedina šansa – rekao je Andrej Rubljov uoči duela sa Đokovićem, koji će bez dileme dodati gas kako bi Rubljova i sve kritičare "uverio da su potpuno u pravu".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike