Napad Britanaca na Novaka: Srbin lažira povredu!

22.01.2023

08:28

0

Autor: D. P.

Nije baš iznenađenje

Napad Britanaca na Novaka: Srbin lažira povredu!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Aaron Favila

Nije bilo pitanje da li će, već kad će! Konačno su usudili da napišu.

Britanski "Express" u najavi događaja sa prvog grend slema u sezoni u Melburnu objavlje niz tekstova pod naslovom "Australijan open UŽIVO: Đoković optužen za lažiranje povrede, Mekinro dovodi u pitanje Nadalovu tvrdnju".

Neko će pomisliti da američka teniska legenda Džon Mekinro optužuje srpskog asa da izmišlja problem sa zadnjom ložom, ali kad otvorite text shvatite da potpuno nepoznati tviteraši, od kojih jedan ima samo jednog pratioca, optužuju Đokovića za simuliranje.

 

 

Tačno je i da je Mekinro spomenuo Đokovića, samo što nije ni blizu kontekst koji bi "Express" voleo da pročita. Slavni Amerikanac veruje da bi Srbin mogao da ima grdnih problema u strašnjem meču sa De Minorom ukoliko ga povreda bude ometala kao u prethodna tri duela u Melburnu.

Druga najčitanija teniska vest na portalu je tekst pod naslovom "Novak Đoković "zabrinut" jer donosi odluku o napuštanju Australijan opena zbog povrede, a treća "Daniil Medvedev dao je komentar o Novaku Đokoviću nakon što je ispao sa Australijan opena".

Recept za čitanost je samo spomenuti Đokovića ...

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike