Srbima nisu dozvolili ulazak na Australijan open! Organizatori se nameračili na Novakove navijače zbog jednog detalja! (VIDEO)

23.01.2023

09:08

0

Autor: A. S.

Došlo je do velike zabune organizatora

Srbima nisu dozvolili ulazak na Australijan open! Organizatori se nameračili na Novakove navijače zbog jednog detalja! (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright AP Photo/Dita Alangkara

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno igra meč osmine finala na Australijan openu, a rival mu je domaći teniser, Aleks de Minor. Srbin je veliki favorit, a u narednoj fazi, pobednika duela čeka Andrej Rubljov.

Ipak, pre početka meča, došlo je do nepredviđene situacije i greške domaćina.

Naime, veliki broj srpskih navijača okupio se oko Rod Lejver arene, gde su čekali na kraj duela između Rusa Andreja Rubljova i Holgera Runea, a zatim su krenuli da ispune tribine i pruže podršku srpskom teniseru.

Međutim, jedan od njih je na samom ulazu imao problem. Naime, kod sebe je imao srpsku zastavu, a organizatori mu nisu dozvolili da uđe na stadion jer su sumnjali da je reč o ruskoj zastavi.

 

 

Pre početka prvog grend slema u sezoni, obelodanjeno je da su zabranjena ruska i beloruska obeležja na terenu, pa su organizatori brže-bolje pokušali da spreče navodnu provokaciju. Međutim, napravili su grešku.

Navijač se upustio u duži razgovor sa organizatorima, koji su na internetu proverili izgled zastave i na kraju priznali da su pogrešili.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike