Novak otkrio šta je osetio kad su se javili iz Australije: Bolje vesti nisam mogao da primim!

16.11.2022

19:25

0

U januaru igra za 22. grend slem titulu

Novak otkrio šta je osetio kad su se javili iz Australije: Bolje vesti nisam mogao da primim!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Novak Đoković je sjajno otvorio grupnu fazu Završnog mastersa u Torinu i upisao dve pobede, pa je već sada siguran polufinalista.

Međutim, nakon meča sa Andrejem Rubljovim, srpski teniser se dotakao i jako važne i srećne vesti koja je juče stigla - ukinuta mu je trogodišnja zabrana ulaska u Australiju.

- Osetio sam olakšanje znajući kroz šta smo moji ljudi i ja prošli ove godine u Australiji i posle svega toga. Bolje vesti sigurno da nisam mogao da primim. Naravno, znajući da sada imam jasnu situaciju, ono što radim van sezone, počevši sezonu u Australiji, takođe je ublažilo pritisak koji sam osećao, kao i moj tim - istakao je Novak.

Đoković će tako biti u prilici da u januaru igra na Australijan openu i bori se za 22. grend slem titulu.

Podsetimo, početkom 2022. godine, Novak je stigao u Melburn, sa medicinskim izuzećem, jer nije bio vakcinisan protiv koronavirusa, a kasnije se ispostavilo da dokumentacija nije bila kompletna, pa je izvesno vreme boravio u hotelu za migrante, da bi na kraju bio deportovan.

Tada je bilo jasno da mu sledi zabrana ulaska u zemlju, ali su srećom, Australijanci na vreme promenili odluku, pa će Novak igrati na svom omiljenom turniru, koji je osvojio čak devet puta!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike