Noletova ćerka Tara pokazala šta joj se dopada u tenisu (VIDEO)

15.11.2022

12:03

0

Autor: 24sedam

Najmlađi član porodice Đoković nije još snimljena sa reketom i lopticom u rukama, ali to ne znači da nije pronašla način da uživa u tenisu. Snimak iz Torina pokazuje

Noletova ćerka Tara pokazala šta joj se dopada u tenisu (VIDEO)
Tara Đoković "vežba" na svoj način - Copyright Printscreen/Twitter

Dok mali Stefan Đoković već udara top spinove i slajzove i sa forhend i sa bekhend strane, za njegovu sestru Taru nije se znalo da li će krenuti stopama slavnog oca.

Prema snimcima iz Torina, mala Tara je izgleda pokazala čemu je sklona. Nije reket u pitanju, ali ni sudijski poziv nije tako loš izbor ako poželi ozbiljno da se bavi tim poslom.

Tara se oduševljeno penjala ka mestu glavnog sudije dok je njen otac trenirao, a kad se konačno popela nije znala šta bi pre ispitala -  da li mikrofon ili ekrane, među kojima je i onaj za "sokolovo oko".  Interesantna je bila i njena reakcija kada je kao pritisla dugme za sistem "hawkeye", ali tada je napravila reakciju kao nervozni teniski navijač.

 

 

 

Na drugoj strani, Noletov sin Stefan odavno prebacuje lopticu preko mreže. Nole je nedavno u Torinu rekao da nije raspoložen da priča o teniskoj budućnosti deteta od osam godina.

 

 

- Važno mi je da na tenis gleda kao na igru, na sport koji mu može pomoći da se razvije i fizički i mentalno. Ali, opet kažem, još je rano govoriti o njegovoj karijeri. Zato vas molim da mi ne postavljate ta pitanja. Stefan ima tek osam godina - rekao je nedavno Đoković.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike