Đoković nije "kul" i pobio sam se sa Zverevom! Kazahstanac otkrio tuču sa nemačkim teniserom i rekao šta misli o Srbinu

29.09.2022

06:58

0

Autor: 24sedam

Bivši ruski teniser uvek zanimljiv u svojim izjavama

Đoković nije "kul" i pobio sam se sa Zverevom! Kazahstanac otkrio tuču sa nemačkim teniserom i rekao šta misli o Srbinu
nole1 - Copyright Tanjug/AP

Kazahstanski teniser Aleksandar Bublik priznao je da se u juniorskom uzrastu tokom jednog turnira pobio sa nemačkim teniserom ruskog porekla Aleksanderom Zverevom.

Bublik, koji je i sam zamenio državljanstvo Rusije, kaže da je nakon te epizode najvažnije da su obojica i danas živi:

- Da to je istina. Ne želim da pričam ovu priču. To je već prošlost. Da, posvađali smo se, bilo je, ali ne želim da ulazim u detalje. Ko je pobedio u tuči? Obojica smo živi, tako da smo obojica dobili borbu - rekao je Kazahstanac.

 

 

Zanimljivo je da je Bublik svoju jedinu ATP titulu osvojio u Monpeljeu savladavši upravo Zvereva sa 6:4, 6:3. Bublika nije zaobišlo ni pitanje da uporedi Nadala, Federera i Đokovića, ali ne njihove igračke karakteristike već ljudske.

- Moram biti objektivan. Nisam provodio mnogo vremena ni sa Rodžerom ni sa Rafom. Tako da je za mene najviše "kul" od svih njih Novak. Mnogo sam bio u kontaktu sa njim od početka pandemije. Ne bih rekao da je "kul", ima 35 godina, ne može da bude "kul" sa 35 i sa dvoje dece. On je džentlmen, ponosan otac i teniser, savršen je za ovaj sport. Ko je zaista kul u tenisu? Gael Monfils! Sjajan je i Grigor Dimitrov. Slažem se jako dobro sa ovom dvojicom. Šta mislim pod "kul"? Za mene je to Gael. On je definicija. On je miran i voli publiku - rekao je Bublik za teniski podkast "Clay tenis".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike