Đoković nije jedan od najboljih! Amerikanac nije propustio priliku da se oglasi!

28.09.2022

21:36

0

Opelka jasno i glasno ponovio ono što svi znamo

Đoković nije jedan od najboljih! Amerikanac nije propustio priliku da se oglasi!
novak - Copyright tanjug/AP Photo/Kin Cheung/

Američki teniser Rajli Opelka jedan je od retkih koji ne propušta priliku da istakne koliko poštuje Novaka Đokovića i sve ono što je učinio za svetski tenis.

Tako je Amerikanac, prilikom gostovanja u studiju, tokom održavanja Lejver kupa, koji je pak protekao u znaku Rodžera Federera i njegovog povlačenja iz aktivnog bavljenja ovim sportom, komentarisao trku najboljih tenisera ikada.

Đoković je na Lejver kupu u jednom danu savladao Frensisa Tijafoa, a potom je slavio i u dublu sa Mateom Beretinijem. Pred meč sa Feliksom Ože-Alijasimom, koji je kasnije Novak i izgubio, usred problema sa povredom, Opelka je pohvalio Đokovića.

U studiju je bilo bivših i sadašnjih tenisera i teniserki, pored Martine Navratilove i Opelke, tu se našla i nekadašnja američka teniserka Pem Šrajver, koja je i postavljala pitanja.

- Šta misliš o Feliksovim šansama u meču koji igra protiv jednog od najvećih igrača svih vremena Novaka Đokovića? - pitala je legendarna teniserka, a Opelka se odmah potrudio da je ispravi:

- Pa, za mene on nije jedan od najboljih svih vremena, za mene je on najveći svih vremena. Igrao je na nestvarnom nivou juče -  rekao je Opelka, aludirajući na pobedu protiv Frensisa Tijafoa.
 
U međuvremenu, Novak je stigao u Izrael, gde ga očekuje početak turnira iz serije 250, u tel Avivu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike