Ozbiljan signal da su u Londonu konačno otoplili odnosi Novaka i Rodžera! Ova slika to dokazuje!

28.09.2022

06:46

0

Autor: 24sedam

Na Lejver kupu počela nova faza u prijateljstvu dvojice velikih asova

Ozbiljan signal da su u Londonu konačno otoplili odnosi Novaka i Rodžera! Ova slika to dokazuje!
Rodžer Federer i Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Dva velika tenisera Rodžer Federer i Novak Đoković godinama unazad bili su u centru pažnje domaćih i stranih medija zbog međusobnih odnosa koji su opisivani kao hladni ili čak vrlo loši.

O tome šta je Federer mislio o Novaku govorio je i povremeno sam Švajcarac, posebno u početnim godinama stavaranja velikog rivalstva, a jezik je bio često i nediplomatski budući da ga je optuživao za foliranje povreda ili je posle poraza znao da kaže kako će "Novaku verovatna to ostati najveći uspeh u karijeri". Novak, sa druge strane, nikad nije prelazio granice lepog vaspitanja, što nije sprečavalo njegovog oca Srđana da otvoreno kaže šta misli o Federeru:

Svi imaju pravo na svoje mišljenje. Ovo je samo moje. Kada je Srbija igrala protiv Švajcarske u Ženevi 2006. godine, Novak je imao samo 19 godina. Imao je devijaciju nosa i nije mogao da diše. Imao je problem sa dugim mečevima i dugim poenima. A Federer je na svaki mogući način pokušao da ga omalovaži zbog problema sa disanjem. Pokazao je tada da je najbolji igrač na svetu, ali i ne toliko dobra osoba. Niko se nikada nije na taj način ophodio prema Novaku. Ja ne razumem zbog čega Federer još uvek igra tenis? Već ima 34 godine - rekao je pre sedam godina Srđan Đoković o Švajcarcu.

Ipak, od Londona i oproštaja na Lejver kupu koji je uveličao i Novak, nešto se promenilo:

Instagram printscreen
 

Slika govori sve! Federer je konačno zapratio Novaka preko Instagrama!

Nikome nije jasno zašto se čekalo toliko godina na ovaj mali detalj pažnje, ali je jasno da je svemu tome doprineo njihovih nekoliko dana provedenih u Londonu.

Ako neko pomisli da je ovo nebitan korak Federera ka odavno pruženoj ruci srpskog tenisera, taj bi morao da kaže zbog čega se deset godina čekalo na njega.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike