Novak sleteo u Izrael: Sledi prvi meč na ATP turu od slavlja na Vimbldonu! (FOTO)

26.09.2022

19:24

0

A igraće i u singlu i u dublu

Novak sleteo u Izrael: Sledi prvi meč na ATP turu od slavlja na Vimbldonu! (FOTO)
Tan2022-9-25_163151368_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, nakon što je upisao učešće na Lejver kupu, gde se od aktivnog bavljenja ovim sportom oprostio Rodžer Federer, doputovao je u Izrael, gde će ove nedelje nastupati na turniru iz serije 250 u Tel Avivu.

Odmah po sletanju, Novak je imao priliku da se upiše u knjigu gostiju.

- Šalom, Izraele. Veoma sam srećan i uzbuđen zbog toga što sam se vratio u Izrael. Radujem se ovom sjajnom iskustvu - napisao je po dolasku Đoković.

 

 

Trenutno sedmi reket sveta, u prvom kolu singla je slobodan, dok će u narednoj rundi igrati sa boljim iz okršaja između Tijaga Monteire i Pabla Anduhara. Voljom žreba, u četvrtfinalu je moguć Holanđanin Talon Grikspor, a u potencijalnom polufinalu moguće je da će igrati protiv Dijega Švarcmana ili Aslana Karaceva.

Takođe, Đoković u Tel Avivu nastupa i u dublu i to sa domaćim teniserom Jonatanom Erlihom, koji će se na svom terenu oprostiti od tenisa. Inače, Novak je u paru sa Erlihom 2011. godine osvojio za sada jedinu titulu u dublu, kada su trijumfovali u Kvinsu.

Inače, Đoković je poslednji meč na ATP turu odigrao u finalu Vimbldona, kada je pobedom nad Nikom Kirjosem stigao do 21. grend slem trofeja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike