Španci pitali Noleta da li razmišlja o svom oproštaju, Srbin im odgovorio kako ga zamišlja

26.09.2022

07:17

0

Autor: 24sedam

Svet još pod utiscima Federerevog oproštaja u Londonu na Lejver kupu

Španci pitali Noleta da li razmišlja o svom oproštaju, Srbin im odgovorio kako ga zamišlja
Novak Đoković Rodžer Federer - Copyright Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Novak Đoković je posle meča na Lejver kupu i poraza od Feliksa Ože-Alijasima zbog problema sa zglobom, razgovarao za španske medije u miks zoni turnira. Srbin je govorio o svojim razmišljanima o povlačenju

- Razmišljao sam o tome kada se sve ovo dogodilo u petak. Sa svim emocijama koje živimo... Voleo bih da kada se ovo bude dešavalo da pored sebe imam najveće rivale, to će biti moja želja. Kada, kako i gde, to još ne znam - rekao je Srbin.

- Bilo je to veoma uzbudljivih nekoliko dana, jer je to bio Rodžerov oproštaj. Svi smo osetili drugačiju energiju za sve što je on doprineo tenisu. Veoma sam srećan što sam mogao da budem deo ovog evropskog tima.

Tanjug/AP Photo/Kin Cheung
 

Na mogućnost da sa Federerom igra u dublu, kao što je to bilo u Čikagu 2018. godine, Đoković je istakao da mu je bila najbolja opcija koja se i dogodila u Londonu - da se Švajcarac oprosti igrajući dubl zajedno sa Nadalom.

- Već sam igrao sa njim pre četiri godine, ali mislim da je najbolje što su on i Nadal igrali poslednji meč zajedno, jer je njihovo rivalstvo bilo posebno. Svoje rivalstvo sa Rafom i Rodžerom smatram posebnim, ali njihovo je starije od mog. Mnogo sam uživao. Bilo je lepo što je Rafa došao da igra - objasnio je Nole.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike