Poraz nije Novakov najveći problem! Oglasio se i Đoković posle povrede - neizvestan je nastup u Tel Avivu

25.09.2022

16:56

0

Loše vesti nam stižu iz Londona...

Poraz nije Novakov najveći problem! Oglasio se i Đoković posle povrede - neizvestan je nastup u Tel Avivu
Tan2022-9-25_163624390_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Novak Đoković je pretrpeo prvi poraz još od maja, pošto je izgubio od Feliksa Ože–Alijasima u dva seta, ali to možda nije najgora vest danas, jer se ispostavilo da je povređen.

U pitanju je zglob, sa kojim je i ranije imao problema, mada je sada u pitanju desna ruka. Na snimcima koje je emitovao Jurosport vidi se kako Đoković pravi bolne grimase dok pokušava da zagreje zglob.

On je posle meča to i potvrdio:

- Tačno je, i već poslednjih 4-5 dana osećam bolove u desnom zglobu, od početka treninga ovde u Londonu. Nisam mogao da serviram ni toliko brzo niti precizno danas protiv Feliksa, i to je značajno uticalo na moju igru danas – rekao je Đoković, a prenosi Kurir.

On je objasnio i kako je došlo do te povrede.

- Povredu bih pripisao pre svega veoma teškim i velikim loptama, koje samim time ne odskaču previše na ovakvoj podlozi, što vas tera da angažujete zglob mnogo više nego inače – pa je ovaj bol prirodna posledica toga. Prethodne problem sa zglobom sam imao na levoj ruci, ali je to bilo dosta davno. Sada će mi biti najvažnije da tretiram ovu povredu sa svojim timom, u nadi da ću uspeti da je saniram do svog prvog meča na turniru u Tel Avivu sledeće nedelje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike