Francuz ponovo priredio skandal i namerno pustio rivala!? Spakovao torbu tokom meča, pa poručio - Vratili su mi se demoni (VIDEO)

31.08.2022

08:27

0

Organizatorima US opena baš ne ide ove godine

Francuz ponovo priredio skandal i namerno pustio rivala!? Spakovao torbu tokom meča, pa poručio - Vratili su mi se demoni (VIDEO)
novak - Copyright Profimedia

Francuski teniser Benoa Per, nažalost na ATP turu poznatiji je po skandalima, nego velikim pobedama.

On je na startu US opena poražen od Britanca Kamerona Norija sa 3:0 u setovima 6:0, 7:6(5), 6:0, međutim, nakon meča se mnogo više govorilo o načinu na koji je poražen, tačnije njegovom ponašanju na terenu.

Per je ponašanjem u poslednjem setu bacio senku na meč.

Ponašanjem je ostavio utisak da mu se baš i nije igralo, a pri rezultatu 5:0, iako je bilo jasno da je pitanje pobednika rešeno, Per je pakovao torbu, pa u poslednjem gemu gotovo da nije ni pružio otpor rivalu.

 

 

- Osećam se loše na terenu i danas je opet bilo tako. U drugom setu sam vodio 5:3 i trebalo je da ga osvojim. To bi bilo dobro za moju glavu, ali moji demoni su se vratili. Nisam siguran da ću nastaviti da igram ove sezone. Možda sada stanem - rekao je Francuz u obraćanju medijima nakon meča.

Ovo nije prvi slučaj da Per na terenu ne pruža otpor protivniku. Više puta u karijeri je gubio i jasno stavljao do znanja da nije zainteresovan za drugačiji ishod.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike