Srbija ima predstavnika u drugom kolu US Opena! Kecmanović posle preokreta izbacio Amerikanca!

30.08.2022

20:46

0

Autor: 24sedam

U narednom kolu Miomira čeka Francuz Rišar Gaske

Srbija ima predstavnika u drugom kolu US Opena! Kecmanović posle preokreta izbacio Amerikanca!
profimedia-0712321380 - Copyright Profimedia

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo US Opena, pošto je u Njujorku u prvom kolu pobedio domaćeg igrača Lernera Tiena 3:6, 6:1, 6:3, 6:3, posle dva sata i 26 minuta.

Američki teniser (1042. na svetu) je igrao bolje u prvom setu, a prvi je došao do brejka u petom gemu. Tien je držao prednost, a onda je u devetom gemu napravio novi brejk i došao do 1:0 u setovima.

Kecmanović je briljirao u drugom setu, a svom rivalu prepustio je samo jedan gem, a sa dobrom igrom Srbin je nastavio i u trećem delu. On je u osmom gemu napravio brejk, a onda je na svoj servis došao do 6:3 i 2:1 u setovima.

Velika borba viđena je u četvrtom gemu. Kecmanović je prvi oduzeo servis rivalu u trećem gemu, u narednom je spasao četiri brejk lopte, a onda je zadržao prednost i zasluženo je stigao do pobede.

Miomir će u drugom kolu igrati protiv francuskog tenisera Rišara Gaskea, koji je pobedio Japanca Tara Danijela 6:4, 6:7 (1:7), 6:2, 6:2. Srbin i Francuz odigrali su do sada samo jedan meč u karijeri, a Kecmanović je ove godine pobedio Gaskea na turniru u Beogradu 6:0, 6.3.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike