Jelena Đoković objavila nikad prisniji snimak sa Novakom: Pogledajte kako su zaljubljeni, kao prvog dana, uživali u Istanbulu (VIDEO)

30.08.2022

08:11

0

Evo kako izgledaju slobodni dani šampiona sa voljenom ženom

Jelena Đoković objavila nikad prisniji snimak sa Novakom: Pogledajte kako su zaljubljeni, kao prvog dana, uživali u Istanbulu (VIDEO)
novak i jelena đoković - Copyright printscreen/Instagram/JelenaDjoković

Srpski teniser Novak Đoković letnje dane proveo je u treninzima za nastavak sezone, isprobavanju novih sportova, ali i bodrenju ostalih srpskih kolega. Tako je pre dva dana boravio u Istanbulu na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Turskom, u društvu supruge Jelene.

Snimke iz prvog reda zabeležila je upravo gospođa Đoković, pa se na druđtvenim mrežama pohvalila i nekim kadrovima kakve do sada nismo imali prilike da vidimo.

Novak je zbog oštrih pravila koja su na snazi u Sjedinjenim Američkim Državama preskočio učešće na ovogodišnjem US openu i tako napravio veliku pauzu nakon osvajanja Vimbldona.

A Jelena je obelodanila kako izgledaju njihovi dani kada uživaju u drugom gradu i "pune baterije", a tenis nije u centru pažnje.

 

 

Ona je javnosti predstavila kako izgleda uživati sa Novakom u slobodno vreme, da li to bilo na utakmici, večeri sa prijateljima ili na jahti dok plove okolinom Istanbula.

- Ovo je izuzetno važna nedelja za ceo moj tim Novak Đoković fondacije. Iskoristila sam poslednji slobodan vikend da malo uživam sa svojim mužem, jer nas od sutra čekaju dani vrlo intezivne promocije - navodi se u Jeleninom opisu snimka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike