Gde je ovde Novak? Da li je US Open ovim indirektno potvrdio da Đoković ne dolazi u Njujork? (FOTO)

23.08.2022

14:54

0

Autor: 24sedam

Sve su manje šanse da najbolji srpski teniser zaigra na poslednjem grend slemu sezone

Gde je ovde Novak? Da li je US Open ovim indirektno potvrdio da Đoković ne dolazi u Njujork? (FOTO)
profimedia-0631792405 - Copyright Profimedia

Kako vreme prolazi sve su manje šanse da će Novak Đoković biti učesnik poslednjeg grend slema sezone. Prethodnih dana sa raznih strana dolazile su veoma oprečne informacije koje su dodatno unosile zabunu u i ovako već dovoljno konfuznu situaciju.

Najpre je US Open izdao saopštenje o zdravstvenim protokolima koji nedvosmisleno govore da Nole ne može da uđe u SAD kao nevakcinisani stranac, da bi se danas pojavila lista nosioca na Otvorenom prvenstvu SAD na kojoj se našlo i ime srpskog superstara.

Ipak, nada da će Nole otputovati u Njujork meri se u promilima. Na Đokovićevom zvaničnom sajtu u odeljku sa rasporedom turnira na kojima bi trebalo da učestvuje nema zakazanih događaja, a i organizatori US Opena objavili su na društvenim mrežama jednu sliku, kojom kao da su između redova želeli da poruče da doskorašnji prvi reket planete neće istrčati na terene „Flešing medouza“.

Marketing tim poslednjeg grend slema sezone iskoristio je jednu od tema iz popularnog serijala filmova Betmen, s porukom da su teniske zvezde spremne da odgovore na poziv US Opena. I, sve bi bilo uredu, da se među najboljim teniserima i teniserkama današnjice našao i lik Novaka Đokovića… Deluje da je sve jasno, ali moraćemo da sačekamo i zvaničnu potvrdu…

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike