US Open saopštio ono čega se pribojavao svaki Noletov navijač!

21.08.2022

21:03

0

Autor: 24sedam

Saopštenje američkog organizatora obeshrabruje sve pristalice srpskog šampiona

US Open saopštio ono čega se pribojavao svaki Noletov navijač!
profimedia-0693890525 - Copyright Profimedia/Matthieu Mirville / DPPI

Orgnizatori poslednjeg grend slema u sezonu poslali su u svet saopštenje koje mora obeshrabri navijače Novaka Đokovića. Oni su se oglasili u nedelju, ponoviši stav države da će na sve učesnike biti primenjeni zdravstveni i bezbednosni protokoli.

To znali da će u SAD će moći da doputuju samo vakcinisani inostrani državljani.

- Trenutno, svi koji imaju ulaznice za US Open neće morati da prinesu i dokaz da su vakcinisani da bi ušli na US Open. Međutim, ako dolazite iz inostranstva da biste bili na turniru, onda morate da budete vakcinisani prihvatljivom serijom vakcina protiv korone da biste doputovali u SAD - saopštili su ljudi iz US Opena.

Njujorški grend slem počinje 29. avgusta, ali će situacija oko Đokovića, ako je ona još nekom nedovoljna jasna, biti poznata i pre prvih mečeva, budući da je žreb zakazan za 25. avgust.

Ako se nešto krupno ne promeni u politici SAD prema covid-19 i ako se ne donesu novi propisi kojima bi dozvolili ulazak u zemlju i strancima bez primljene vakcine, Đoković će po svemu sudeći izgubiti šansu da se bori za svoj drugi veliki trofej posle osvojenog Vimbldona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike