Novakovi navijači me uznemiravaju! Bivša teniska kraljica zaratila sa pristalicama srpskog šampiona (FOTO)

21.08.2022

15:34

0

Autor: 24sedam

Bivša broj 1 među teniserkama našla se na udaru pristalica srpskog šampiona iz celog sveta

Novakovi navijači me uznemiravaju! Bivša teniska kraljica zaratila sa pristalicama srpskog šampiona (FOTO)
profimedia-0657047981 - Copyright Profimedia

Jedna od najboljih teniserki u istoriji tog sporta Amerikanka češkog porekla Martina Navratilova javno se požalila preko Tvitera da je fanovi Novaka Đokovića uznemiravaju svojim komentarima zato što ona ima jasan stav o covid-19 koji se značajno razlikuje od gledišta srpskog šampiona.

Navratilova je reagovala "tvitom", nakon što se jedan od Novakovih vernih navijača pohvalio da je blokiran od Martine Navratilove, Bena Rotenberga, Džona Verthejma i Rene Stabs, a njegovi istomišljenici su to ostvarenje uporedili sa osvajanjem četiri grend slema.

Navratilova je na kraju za kratko odblokirala navijača da bi nekoliko puta reagovala na pisanja ostalih Noletovih poklonika:

 

 

- Dugo sam branila Novaka. Potpuno se ne slažem sa njegovim stavom o covidu. I zbog toga sam bila uznemiravana, pa sam blokirala više kretena – „Pavvi G“ je bio jedan od njih. A sada su ga blokirali neki moji prijatelji, uključujući Džona. Dakle, to je loša navika sa njegove strane. Hvala.

Na pomen jednog od navijača da je Verhejm najgori od svih pobrojanih "novakomrzaca" ponovo se raspisala Navratilova:

- Dakle, po tvom mišljenju treba pustiti anonimuse da nas vređaju i da to prihvatimo! Nije vredno vremena ni truda, dakle BLOK. Hvala!

Nije bilo samo "blokova" između fanova Srbina i Čehinje sa američkim pasošom, već su se diskusije i uljudno završavale:

- Jsam volela vaš tenis, ali zašto ste protiv Đokovića? On je najbolji i zaslužuje našu podršku. Sramotan je način na koji je bio tretiran u Australiji, ne treba se tako ponašati prema najboljem na svetu. Verujem da se treba zalagati za ono što pravedno - napisala je Novakova navijačica Nandita Das, a Navratilova je uzvratila:

- Zalaganje za pravdeno je ono što sam upravo uradila. Možemo da se ne slažemo i da budemo ljudi - napisala je Navratilova, koja prema onovom što se može primetiti veliki deo dana provodi na ovoj društvenoj mreži.

Navratilova je rođena 1956. godine u Pragu, a 70'tih je emigrirala u SAD i od dobijanja pasoša te zemlje igrala je pod njihovom zastavom. Osvojila je 18 grend slem titula, zaradila je 22 miliona dolara od nagrada na turnirima, a 1981. godine javno je priznala svoju seksualnu sklonost prema istom polu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike