Novak uveličao poslednji meč šestorice veličanstvenih! Toliko puta su nas učinili ponosnim (VIDEO)

20.08.2022

21:38

0

Autor: 24sedam

I najbolji srpski teniser gledao utakmicu u Beogradu

Novak uveličao poslednji meč šestorice veličanstvenih! Toliko puta su nas učinili ponosnim (VIDEO)
Đoković - Copyright 24sedam/Gojko Filipović

Na ispraćaju u Beogradu, šestorice trofejnih vaterpolista bio je i najbolji srpski teniser Novak Đoković. Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović su odigrali svoj poslednji meč za naš nacionalni tim.

- Večeras je veliko veče za svetski i srpski vaterpolo, jer šestorica velikana vaterpola ide u penziju i ovo je bilo posebno emotivno za sve nas koji su im bliski. Veoma smo ponosni što smo imali priliku da ih gledamo kako osvajaju toliko medalja poslednjih 20 godina - rekao je Novak, a zatim se osvrnuo na svoje dugogodišnje drugarstvo sa Filipom Filipovićem.

- On je moj prijatelj iz detinjstva. Pohađali smo istu školu, odrasli u istom beogradskom kraju (Banjica). Bilo je posebno veče, on je zajedno sa ovim momcima učinio Srbiju ponosnu toliko puta. Drago mi je što sam bio svedok ove divne večeri.

Na pitanje da li je nekada igrao protiv Filipovića, Novak se nasmejao, a zatim i odgovorio.

- Nisam nikada, ali sada ćemo imati više vremena da provodimo zajedno. Pitaću ga da me nauči kako da igram. Mi svi znamo da plivamo, ali plivanje nije dovoljno - kazao je Nole.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike