Umrećete ako Đoković bude igrao u Americi! Čuveni satiričar prozvao američku Vladu zbog Srbina

26.07.2022

05:14

0

Autor: 24sedam

Sve je veći broj ljudi koji shvataju da Novak mora da zaigra na US openu

Umrećete ako Đoković bude igrao u Americi! Čuveni satiričar prozvao američku Vladu zbog Srbina
profimedia-0631544476 - Copyright Profimedia

Na tek nešto više od mesec dana pre početka US opena velika je nepoznanica hoće li donedavno najbolji svetski teniser dobiti "zeleno svetlo" za učešće.

Situacija je nepromenjena, teniserima koji nisu državljani SAD, a koji su nevakcinisani, neće biti dozvoljeno da zaigraju u Njujorku.

To je stav Vlade SAD, time se vode čelnici US opena. Ali sve je veći broj onih koji shvataju koliko je takvo pravilo zapravo besmisleno. I ne radi se o "običnim" ljudima, nego o onima čiji se glas čuje i razume malo ozbiljnije.

Svoj glas za Novaka Đokovića digao je i čuveni satiričar Set Dilon, čovek koji je izvršni direktor poznatog satiričnog internet sajta Babilon Bi. Svojom objavom punom ironije "pecnuo" je i  američku Vladu.

 

 

- Vakcina će vas zaštititi od hiljada nevakcinisanih navijača koji dolaze da gledaju US open ove godine. Ali, ako Đoković bude igrao, vi ćete umreti. Nauka - napisao je na svojim društvenim mrežama Dilon i pokazao kako to izgleda misliti svojom glavom.

Sigurno je da će gospoda koja čini američku Vladu imati uvid u njegovu objavu, a da li će ona doneti neki rezultat i izdejstvovati promenu, čini nam se, besmislene odluke, saznaćemo veoma brzo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike