Đoković nastavio turneju! Kotor na nogama, od Noleta nisu mogli da požele boljeg gosta uoči stogodišnjice! (FOTO)

16.07.2022

14:36

0

Autor: 24sedam

Pre nekoliko dana bio i u Visokom

Đoković nastavio turneju! Kotor na nogama, od Noleta nisu mogli da požele boljeg gosta uoči stogodišnjice! (FOTO)
Novak Đoković u Kotoru - Copyright Prinstcreen/Facebook/Opština Kotor

Novak Đoković posle osvajanja sedme vimbldonske titule odmara i "puni baterije", a posle Bosne i Hercegovine, odnosno posete Visokom posetio je i Crnu Goru. Tačnije Kotor. Posetom najboljeg srpskog tenisera pohvalili su se čelnici bokokotorskog grada

- Samo par dana nakon osvajanja Vimbldona, najpoznatiji teniser na svetu, Novak Đoković boravi u Kotoru.

On je ovom prilikom svojim prisustvom pružio podršku navijačima VPK Primorac i FK Bokelj, Beštijama, a verujemo da njima ova podrška puno znači posebno kada se uzme u obzir organizacija proslave povodom stogodišnjice ova dva kluba i trud koji navijači poslednjih mjeseci ulažu u istu.

Proslava će u organizaciji Opštine Kotor i uz nesebičnu pomoć i podršku Beštija biti održana 28. jula na otvorenom bazenu, 29. jula na stadionu FK Bokelj i 30. jula na glavnom gradskom trgu - navedeno je na Fejsbuk profilu grada na crnogorskom primorju.

Inače, još se ne zna koje su naredne Novakove obaveze, s obzirom da se ne zna da li će učestvovati na nekom od predstojećih turnira. Razlog je poznat, jer ne želi da se vakciniše, pa ostaje da se vidi da li će mu biti dozvoljen ulazak u države na severnoameričkom kontinentu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike