Kad legenda zagrmi o Novaku! Ne broje se pratioci na društvenim mrežama nego trofeji, zavolećete vi njega!

06.07.2022

12:33

0

Autor: 24sedam

Čuveni Džon Mekinro odgovorio svima koji ne vole Đokovića

Kad legenda zagrmi o Novaku! Ne broje se pratioci na društvenim mrežama nego trofeji, zavolećete vi njega!
Džon Mekinro i Novak Đoković - Copyright Profimedia

Svi smo već naučili, a Novak Đoković i navikao, da je publika u velikoj većini protiv njega. Crpi Nole iz toga dodatnu energiju, uspešno se bori sa "hejterima" i ređa pobede.

Nekako po pravilu najžešće se protiv Đokovića navija na Vimbldonu. Ne za Noletove rivale, nego baš protiv njega. I to smeta svim pravim ljubiteljima sporta.

Legenda svetskog tenisa, čuveni Džon Mekinro zbog toga je odlučio da javno iskritikuje sve koji umanjuju rezultate srpskog tenisera.

- Ne možeš da ne poštuješ osvajača 20 Grend slemova, koji je svaki slem osvojio barem dva puta. Ne možeš da ne poštuješ čoveka koji je podigao vimbldonski pehar šest puta. A to je učinio u najvećoj eri u istoriji tenisa. Tačka - odbrusio je Mekinro, pa objasnio kako je po sredi poremećen sistem vrednosti:

- Ovo nije takmičenje u popularnosti, gde se sve meri u pratiocima, fanovima koji nose tvoje majice, viču tvoje ime. Sudi se po tome šta si uradio u igri, i znate šta, možda će jednom i doći taj trenutak kada će te zavoleti!

Novak će koliko u petak još jednom osetiti kako je to igrati protiv rivala i prepunih tribina Centralnom terenu. Na megdan će mu u polufinalu Vimbldona domaći teniser Kameron Nori.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike