Ruši Novaka uz pomoć Endija Marija! Nori traži savet pred polufinale Vimbldona!

06.07.2022

10:55

0

Autor: 24sedam

Britanac će pokušati sve da zaustavi Đokovića na putu ka novoj tituli

Ruši Novaka uz pomoć Endija Marija! Nori traži savet pred polufinale Vimbldona!
Tan2022-7-5_202536787_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Prošao je kroz veliku dramu Novak Đoković u polufinale Vimbldona, a tamo ga u petak čeka možda i još zahtevniji meč od onog sa Sinerom.

Tamo ga čeka domaći teniser Kameron Nori, ali i velika većina onih koji će na Centralnom terenu biti uz Britanca. Moraće Nole da prevaziđe taktiku rivala, ali i sigurno raspomamljenu gospodu sa tribina.

Tanjug/AP
 

Publika će sigurno biti uz Norija, a momak koji je prošle godine eksplodirao, će se i te kako dobro pripremiti ne bi li izbegao sudbinu sa Mastersa u Torinu (6:2, 6:1 za Đokovića).

Iz tog razloga će se posavetovati oko taktike sa Endijem Marijem koji ima mnogo više iskustva u duelima sa Novakom. Igrali su 36 puta, a Mari je uspeo da pobedi u 11 mečeva.

- Endi je uvek bio pun podrške za mene i moj tim. Uvek treniramo zajedno i pitam ga za neke ideje. Pre neki dan je svratio do teretane i poželeo mi sreću. Nije loše da ga konsultujem oko taktike. Uživaću danas, a posle ću možda kontaktirati Endija da vidim kakve ideje ima. Prošli put kad sam igrao protiv Novaka u Torinu, igrao je veoma dobro, a ja sam naučio dosta. Ovog puta ću taktički pristupiti drugačije meču - rekao je Nori i ocenio veličinu meča koji mu predstoji:

Profimedia
 

- Ovo je jedan od najvećih izazova u tenisu. Trava je njegova omiljena podloga, a njegov skor na Vimbldonu je neverovatan. Međutim, jedva čekam da odmerim snage sa njim i vidim kakav će biti njegov nivo igre.

Kladionice kažu da je Đoković apsolutni favorit u polufinalu. Kvota na pobedu Srbina je 1.06, a na trijumf Britanca okruglo 10.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike