Kirjos poludeo, prizivao Novaka, nije hteo da igra, a onda su se stvari zaoštrile u meču sa njegovim dubl partnerom (VIDEO)

02.07.2022

19:25

0

Lud meč u Londonu

Kirjos poludeo, prizivao Novaka, nije hteo da igra, a onda su se stvari zaoštrile u meču sa njegovim dubl partnerom (VIDEO)
Tan2022-7-2_205217990_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Nik Kirjos opet pravi scene po Vimbldonu. Tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa, Australijanac je od sudija tražio da se njegov protivnik diskvalifikuje.

Razlog?

Novak Đoković, verovali ili ne. O čemu se radi? Cicipas je u jednom trenutku udario lopticu, koja je pogodila nekog u publici.

 

 

Tada je Kirjos "poludeo" i počeo da se svađa sa sudijom, a onda i da traži supervizore. On je seo i odbio da igra dok nisu došli supervizori.

- Suspenzija, suspenzija! Udario je nekog lopticom, to je suspenzija, brate! Je l' dozvoljeno da nekog pogodiš lopticom? Dakle, suspenzija! A šta je bilo sa Novakom kada je slučajno pogodio linijskog? Nije ona bila povređena. Neću da igram dok ne dođu supervizori! Ne igram.

Mora se reći da je Kirjos postavio dobro pitanje, jer Novak jeste suspendovan, a Cicipasu je samo izrečena kazna za prekršaj pravila.

To je inače bio samo početak, pošto je situacija na terenu počela da se zaoštrava. Cicipas je ušao u nervozu, Kirjos je podsetio zašto je bio jedan od najvećih talenata i nada u tenisu, tako da je Grk u dva navrata gađao Australijanca loptom.

 

 

Oba puta su to bili laki smečevi, tako da je jasno da je Cicipas namerno gađao rivala.

Zanimljivo je da njih dvojica povremeno igraju dubl zajedno, tako da ostaje da se vidi šta će biti od tog partnerstva.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike