Iza upucanog srpskog tenisera ostalo paklenih 30 dana: Jedva sam preživeo, donacije su jedina opcija koju imam!

22.06.2022

15:19

0

Autor: 24sedam

Mladi Luka Stojanović se oporavlja posle opasnih povreda

Iza upucanog srpskog tenisera ostalo paklenih 30 dana: Jedva sam preživeo, donacije su jedina opcija koju imam!
Screenshot 2022-06-22 at 17.15.43 - Copyright Printscreen/Instagram/ _luka_stojanovic_

Dramatičnih mesec dana je iza mladog srpskog tenisera Luke Stojanovića. Nesrećni mladić, koji živi u SAD, upucan je od strane pljačkaša prilikom pokušaja da mu otme automobil, a pošto je pušten na kućno lečenje Luka se obratio javnosti putem društvenih mreža.

Proteklih 30 dana bili su možda najteži dani u mom životu. Kako su mnogi od vas već čuli, bio sam upcan i jedva sam preživeo posle nekoliko operacija. U zadnjih mesec dana sam dobio dosta podrške i ne mogu objasniti koliko mi je to značilo dok sam ležao u bolnici. Oporavak će da bude dugačak, ali ide u dobrom pravcu - napisao je Stojanović.

Nesrećnom Srbinu među prvima su u finansijsku pomoć pritekli Novak Đoković i Olga Danilović, ali Luki je potrebno još sredstava kako bi namirio preostali deo troškova bolničkog lečenja, a ukoliko možete i želite da mu pomognete više informacija imate OVDE.

Nažalost, posle operacija mi je ostao račun od 310 hiljada dolara od čega osiguranje pokriva 80% troškova, a ja moram da pokrijem ostatak. Ne osećam se prijatno zbog toga, ali to je jedina oopcija koju imam – trenutno je doniranje novca jedina opcija koja mi može pomoći, bilo koja suma bi bila od pomoći - napisao je Stojanović na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike