Niko nikad kao Novak! Prvi reket sveta uoči Vimbldona koji će pratiti uz TV izabrao najboljeg igrača na travi ikada: Tu nema dileme!

22.06.2022

05:02

0

Autor: 24sedam

Danil Medvedev još jednom potvrdio koliko ceni Noleta

Niko nikad kao Novak! Prvi reket sveta uoči Vimbldona koji će pratiti uz TV izabrao najboljeg igrača na travi ikada: Tu nema dileme!
profimedia-0592430754 - Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta Danil Medvedev neće moći da se bori za treći grend slem trofej u sezoni. Čisto politička odluka sprečila je Rusa da učestvuje na ovosezonskom Vimbldonu, koji će zbog toga imati samo prestižni karakter, pošto je ATP doneo odluku da se rezultati iz „Ol Ingland kluba“ ove sezone ne boduju za poredak igrača na listi.

Iako je sprečen da učestvuje Medvedev je pristao da prokomentariše borbu za londonski grend slem, na kojem je za glavnog favorita postavio Novaka Đokovića.

- Novak je uvek favorit, osvojio je tri Vimbldona – rekao je Rus i potom još jednom potvrdio koliko ceni srpskog superstara.

- Ako govorimo u najboljim igračima na travi u istoriji, Đokovića bih stavio na prvo mesto. On i Rodžer Federer su najbolji igrači moje generacije. U konkekstu potencijalnih pobednika, spomenuo bih i Rafu Nadala koji može da osvoji bilo koji turnir, a na visokom nivou, naročito na travi, igra i Mateo Beretini – kazao je Danil Medvedev.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike