Bila je 39. teniserka na VTA listi, a onda je rešila da unovči lepotu: Zgodna Ešli skinula se pred Srbinom i snimila film za odrasle (FOTO)

22.05.2022

14:06

0

Autor: 24sedam

Amerikanka napravila haos svojim izborom zanimanja

Bila je 39. teniserka na VTA listi, a onda je rešila da unovči lepotu: Zgodna Ešli skinula se pred Srbinom i snimila film za odrasle (FOTO)
ešli - Copyright Instagram printscreen/Profimedia

Amerikanka Ešli Harklroud baš ume da šokira okolinu svojim slobodnim ponašanjem na društvenim mrežama. Još kao sasvim mlada ova nekada 39. teniserka sveta, svesna svog dobrog izgleda, izašla je na naslovnici Plejboja, pokazavši svojim navijačima širom sveta s čim raspolaže.

Onda se jedno vreme primirila. Venčala se prvo za američko-ruskog tenisera Aleksa Bogomolova, da bi se posle dve godine braka 2006. razvela od njega i ubrzo pala u zagrljaj svom bivšem treneru Čaku Adamsu.

Ovaj par ima dvoje dece, žive u Malibuu u Kaliforniji, a u svojoj zemlji odnedavno su poznati po filmu za odrasle. Ešli je tokom karantina zbog koronavirusa počela da objavljuje provokativne fotografije, a kada je shvatila da bi od tog posla mogla jako lepo da živi, onda je biznis prebacila na platformu "Onlyfans".

 

 

 

Na ovoj platformi naplaćuje eksplicitni sadržaj znatiželjnicima, pa je tu završio i njen "film" sa suprugom Čakom.

Interesantno je da je neke od najprovokativnijih fotki napravila zahvaljujući oku i objektivu Srbina Nina Rakičevića.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike