Novak nije mogao da ukaže veće poštovanje Nadalu: On je moj najveći rival ikada!

16.05.2022

16:12

0

Autor: 24sedam

Đoković u dve rečenice rekao sve

Novak nije mogao da ukaže veće poštovanje Nadalu: On je moj najveći rival ikada!
profimedia-0615536000 - Copyright Profimedia/Victor Joly/DPPI

Najbolji teniser sveta Novak Đoković još jednom je pokazao svoju veličinu, jer u momentima velikog slavlja posle osvajanja prvog trofeja u sezoni nije propustio priliku da izuzetno biranim rečima govori o velikom protivniku na terenu Rafaelu Nadalu.

Svetski broj jedan u najboljem trenutku je nagovestio povratak u prepoznatljivu formu. Posle paklena četiri meseca uzrokovana dvonedeljnom torturom i deportacijom iz Melburna uoči početka Australijan opena, srpski as je pred Rolan Garos na veoma ubedljiv način stigao do osvajanja Mastersa u Rimu.

- Nisam mogao da tražim bolju pripremu za Pariz, niti bolju nedelju. Nisam izgubio nijedan set na turniru, verovao sam u proces od momenta kada sam počeo pripremu za sezonu na šljaci – kazao je Novak, koji će na Otvorenom prvenstvu Francuske imati priliku da se izjednači sa Nadalom po broju osvojenih grend slem titula.

- Rafa je moj najveći rival ikada. Dokle god on bude igrao, igraću i ja – istakao je Nole, još jednom potvrdivši koliko poštuje jednog od glavnih konkurenata za zvanje najboljeg tenisera svih vremena.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike