Skandalozna izjava direktora turnira u Beču na račun Đokovića

01.11.2020

10:59 >> 13:40

0

Autor: Milan Nastić

Austrijanac ljut na prvog reketa sveta

Skandalozna izjava direktora turnira u Beču na račun Đokovića
Copyright MN Press

Novak Đoković našao se na meti direktora turnira u Beču Herviga Straka, koji je smatra da izjava koju je dao srpski teniser posle eliminacije od Lorenca Sonega ne priliči prvom reketu sveta. On je istakao da neke stvari moraju da se prećute, jer mogu da imaju negativan kontekst u javnosti.

Nije mi se igralo, biću iskren. Tužna vest koju sam čuo jutros i jeste uticala na moju igru, ali nije toliko da baš ne mogu da igram.

– Takvi komentari nisu potrebni. Čak i ako tako mislite, smatram da nije primerno da se daju takve izjave na konferenciji za štampu posle poraza. Ali, opet, sa tim mora da se živi. Živimo u doba korone, i mnogo životi su ugroženi, ali mene raduje što smo uspeli da organizujemo turnir u Beču gde su došla tako velika teniska imena – kazao je Straka.

Podsetimo, Nole je izjavio da nije imao neku želju za igranjem, jer je ispunio cilj dolaskom u Beč, plasmanom u četvrfinale, time je obezbedio prvo mesto na ATP listi do kraja godine.

Novak Đoković oborio je još jedan rekord. Naime, Srbin će sa 33 godine i sedam meseci biti najstariji igrač u istoriji tenisa koji će kao prvi završiti godinu na ATP listi.

– Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Osigurao sam broj jedan. Toi mi je i bio cilje – kazao je Nole posle poraza od Lorenca Sonege.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike