Da li je Novak namerno izgubio u Monte Karlu? Đokovićev mlađi brat odgovorio "kao iz topa"!

12.04.2022

20:36

0

Autor: 24sedam

Prvi čovek turnira u Beogradu je pričao i o organizaciji

Da li je Novak namerno izgubio u Monte Karlu? Đokovićev mlađi brat odgovorio "kao iz topa"!
viber_image_2022-04-12_22-30-00-831 - Copyright Printscreen/TV Pink

Eliminacija Novaka Đokovića je bila vest dana kada je reč o svetskom tenisu. Najboljeg srpskog i svetskog igrača na Mastersu u Monte Karlu pobedio je Alehandro Davidovič Fokina.

Iznenađujući poraz bio je i tema razgovora u emisiji "Amidži šou" u kojima je gost bio Đorđe Đoković, mlađi brat, ali i direktor turnira u Beogradu koji će početi sledeće nedelje.

- Zašto je Novak danas izgubio? Imaš li ti neku informaciju? Je li to namerno da bi stigao na Srbija open? - bilo je pitanje Ognjena Amidžića.

- Teško da je to namerno. Krivo mu je ipak, vratio se na teren posle duge pauze. Normalno je, trebaće mu neki period da se vrati u formu i zaigra ponovo taj vrhunski tenis - kazao je mlađi Đoković koji je bio u društvu devojke, Saške Veselinov i potvrdio da njegov brat dolazi u rodni grad.

Zatim je pričao o turniru.

- Fokusirali smo se na to da vratimo publiku na tribine ove godine na turniru. Prošle godine smo imali gotovo tri meseca turnira bez publike i to je izgledalo tužno i sumorno. Ove godine imamo novi stadion od 8.500 sedećih mesta. Sve su karte puštene u prodaju, za vikend je već sve rasprodato, za ostale dane još ima. Pozvao bih publiku da se odazovu akciji "Jedna karta jedno drvo" - za svaku prodatu kartu posadićemo jedno drvo u Srbiji.

Takođe je pričao i o učesnicima.

- Novak dolazi, Dominik Tim, Andrej Rubljov, Karen Hačanov... I naravno svi naši domaći teniseri, kao i velikih broj ruskih. Dosta jak turnir će biti. Sutra nam stiže Dominik Tim. Ponadao sam se da će Novak doći u ponedeljak, ali izgleda da ćemo sutra morati i njega da dočekamo.

Dosta smo toga uradili kako bi publici olakšali boravak u centru. Imaćemo veliko navijačko selo, gde će posetioci imati priliku da se druže sa teniserima, naravno i sa Novakom. Da im potpisuju suvenire... - zaključio je Đoković.

Podsetimo, turnir će trajati sedam dana, a posle toga, Novak će igrati na Mastersu u Rimu, a onda i na Rolan Garosu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike