Verujte, igrao sam u mnogo neprijateljskijoj atmosferi! Novak "poklopio" novinara (VIDEO)

12.04.2022

20:21

0

Autor: 24sedam

Srbin je izgubio od Španca Davidoviča Fokine

Verujte, igrao sam u mnogo neprijateljskijoj atmosferi! Novak "poklopio" novinara (VIDEO)
Untitled - Copyright Printscreen / Youtube / LegeNDjokovic

Novak Đoković je poražen u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu, a bolji od najboljeg srpskog i svetskog tenisera bolji je bio Alehandro Davidovič Fokina. Posle meča u Kneževini, Srbin je naravno došao na konferenciju za medije.

Pričao je o samom meču, a zatim odgovorio i na pitanje o publici. U jednom trenutku tokom drugog seta, glasno je uzviknuo "ućuti".

Očigledno mu je zasmetalo ponašanje nekog od navijača.

- Verovatno ste razočarani, ali ne i previše iznenađeni. Hteo bih da znam da li ste bili iznenađeni kako je publika bila protiv vas, posebno na početku, odnosno dok niste dobili drugi set.

Dešavalo vam se već kada ste igrali protiv Federera i drugih igrača. I dalje ste najbolji teniser planete, zašto se to dešava? Mislite da je to zbog onoga što se desilo ove godine ili ne? - glasilo je pitanje jednog od novinara.

- Da budem iskren, ja sam imao potpuno drugačiju sliku od toga što si rekao. Uopšte nisam osećao da su protiv mene, štaviše publika je bila baš dobra i dobro su reagovali na mene. Slušajte, navijači mogu da bodre oba igrača.

Nisam stekao takav utisak, i verujete imao sam mnogo neprijateljskiju publiku protiv sebe. Zbog toga, ovo je bilo sjajno. Hvala im što su bili tri sata - objasnio je Novak.

Đokovića sada očekuje turnir u Beogradu, a onda Masters u Rimu, a zatim i Rolan Garos.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike