Kada je u najboljoj formi, Đoković je i na šljaci najbolji na svetu! Kakve reči podrške!

07.04.2022

15:34

0

Autor: 24sedam

Patrik Muratoglu stao iza srpskog tenisera

Kada je u najboljoj formi, Đoković je i na šljaci najbolji na svetu! Kakve reči podrške!
novak - Copyright Profimedia

Rolan Garos je ove godine na programu od 23. maja do 5. juna, a mnogi se pitaju kakav će biti rezultat Novaka Đokovića. U Australiji nije igrao, pa se čeka njegov rezultat u Francuskoj.

Tom problematikom bavio se i teniski stručnjak Patrik Muratoglu (preuzeo treniranje Simone Halep). On nema dilemu da je Novak i na šljaci najbolji kada igra svoj najbolji tenis.

- Rolan Garos je najneizvesniji u prethodnih 10 ili 15 godina. Ako Novak Đoković bude uspevao da pobeđuje dosta između početka sezone na šljaci i tog turnira sve će biti otvoreno. Jer kada je on u najboljoj formi mislim da je i na šljaci najbolji na svetu - rekao je Muratoglu.

Šta ako se sudare Đoković i Rafa Nadal?

- Ako budu morali da igraju jedan protiv drugog u finišu Rolan Garosa ove godine, prošlogodišnji meč će im 100 odsto biti u glavi. Rafa će biti napet, a Novak mnogo agresivniji, igraće sa više samopuzdanja - dodao je ovaj stručnjak.

Pitanje je i kako će se Đoković spremiti za Rolan Garos.

- Ako Novak bude dobio sve turnire dok se Rafa ne vrati? To bi sve promenilo jer bi Đoković opet imao mnogo samopouzdanja. Ali neće biti lako jer nije mnogo igrao, a kada je prošli put bio na terenu brzo je ispao. Moguće je da će isplivati neki džoker poput Alkaraza ili Cicipas - zaključio je Muratoglu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike