Poznati Novakov "hejter" javio se sa prognozom za Rolan Garos! Mnogi će iznenaditi njegovo predviđanje

27.03.2022

07:40

0

Autor: 24sedam

Mats Vilander nije se dugo oglašavao, ali sad je dao viđenje mogućeg raspleta u Parizu

Poznati Novakov "hejter" javio se sa prognozom za Rolan Garos! Mnogi će iznenaditi njegovo predviđanje
Novak Đoković AP21162772068158 - Copyright 24sedam/AP Photo/Thibault Camus

Bivši teniski šampion iz Švedske i stalni komentator Eurosporta Mats Vilander veruje da najbolji tener sveta Novak Đoković ima dobar razlog da sa optimizmom dočeka početak drugog gredn slema u sezoni.

Suprotno nekim ranijim prognozama, kada je umeo i da potcenjuje Đokovićeve izglede za pobedu, Šveđanin sada veruje da se Nole zaželeo tenisa posle svega što mu se dešavalo od početka 2022. godine:

- Novak će biti neverovatno gladan. Njegova glava i srce su odmorni. Uspeo je da sastavi svoj plan treninga za savršenu fizičku spremnost. Naravno da bi voleo da je odigrao više mečeva, ali ako odigra još tri turnira i možda deset do 15 mečeva, onda je verovatno favorit u Parizu - smatra Vilander:

24sedam/AP Photo/Michel Euler/Thibault Camus
 

- Ali biće mu potrebno malo samopouzdanja. uoči Otvorenog prvenstva Francuske.

Još jedan razlog zašto Vilander veruje u novi trijumf Đokovića na Rolan Garosu je i povreda Rafaela Nadala. Španac će biti odsutan četiri do šest nedelja zbog preloma rebra, koji je zadobio u finalu Indijan Velsa.

- Nadal neće imati savršenu pripremu. Može li da trenira u potpunosti? Može li biti na terenu dovoljno sati pre Rolan Garosa? To je veliko pitanje“. Biće biti veoma, veoma tesno.

Profimedia/MN Press
Mats Vilander

Vilander želi turnir sa Đokovićem, Nadalom i Federerom

- Ako se radi samo o jednom turniru, voleo bih da ih ponovo vidim kako njih trojica igraju u isto vreme. Biće to najveći teniski turnir svih vremena.

U Parizu se to sigurno neće desiti. Federer je nedavno najavio da se posle operacije kolena neće vratiti na turneju do kraja leta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike