Misterija zvana Novak: Niko ne zna u kakvoj je formi Đoković!

26.03.2022

17:41

0

Teniska legenda Bred Gilbert otvoreno pita kako će se Srbin adaptirati na predstojeće turnire koji se igraju na šljaci

Misterija zvana Novak: Niko ne zna u kakvoj je formi Đoković!
novak djokovic 1 - Copyright Profimedia

Približava se trenutak kada bi Novak Đoković trebalo da se vrati na teren, a to bi moglo da se dogodi za dve nedelje u Monte Karlu.

Velika je misterija u kakvoj je formi prvi reket sveta, s obzirom na to da je u 2022. godini odigrao samo jedan turnir i to u Dubaiju.

Sada kreću turniri na šljaci, najzahtevnijoj podlozi, a to pitanje muči i tenisku legendu Breda Gilberta, koji smatra da će biti veoma interesantno kako će Novak izgledati na terenu.

 

 

- Pre nego što je zdravstvena kriza promenila situaciju, Novaka niko nije mogao da pobedi. Sada je situacija totalno drugačija, mnogo vremena je odsustvovao sa terena, a to tenis ne prašta. To može da utiče i na Đokovića, pritom imao je velikih problema oko učešća na Australijan openu, što može da bude opterećujuće za njega - istakao je Gilbert.

Bivši američki teniser ipak veruje da to sve neće poremetiti prvog reketa sveta, jer je bezbroj puta pokazao mentalnu snagu.

- Sada stvari idu nabolje, ali moramo da budemo oprezni pred njegove nastupe u Evropi. Videćemo hoće li uspeti da pronađe svoju pravu igru ili ne. Možda će uspeti - zaključio je nekada četvrti igrač sveta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike