Nadal doneo (ne)očekivanu odluku! Razlog je očigledan!

12.03.2022

19:02

0

Autor: 24sedam

Španski as neće učestvovati na turniru u Majamiju

Nadal doneo (ne)očekivanu odluku! Razlog je očigledan!
Novak i Nadal - Copyright Profimedia

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rafael Nadal odlučio je da preskoči predstojeći turnir u Majamiju. Dok je drugom teniseru sveta Novaku Đokoviću onemogućeno da putuje u SAD, španski as je stigao na turnir u Indijan Velsu, posle kojeg se vraća u Evropu.

Deluje da je Nadal svesno odlučio da sebi uskrati jednu priliku da se izjednači sa Novakom po broju trofeja na Mastersima iz Serije 1000. Ukoliko ne osvoji turnir u kalifornijskoj pustinji, Rafa će ostati jedan korak iza doskorašnjeg prvog reketa planete, koji je najveće Masterse osvajao 37 puta.

Razlog Nadalovog odustajanja od Majamija je prilično jasan. Potpuno je očigledno da su se dva preostala člana velike četvorke u poslednjim sekvencama svojih trofejnih karijera usresredila na grend slemove.

A kako se bliži Otvoreno prvenstvo Francuske, Nadal očigledno želi su pažnju da usmeri na pripremu sezone na šljaci, na kojoj bi, ukoliko podigne „Kup Musketara“ pobegao Đokoviću na dva grend slema više u borbi za najtrofejnijeg tenisera svih vremena na najvećim teniskim takmičenjima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike