Srpska teniserka pronašla novu strast u omiljenom sportu: Lepa Jovana ponovo na terenu u drugačijoj ulozi

06.03.2022

09:19

0

Autor: 24sedam

Fed kup reprezentativka vratila se tenisu

Srpska teniserka pronašla novu strast u omiljenom sportu: Lepa Jovana ponovo na terenu u drugačijoj ulozi
jovana jović2 - Copyright MN Press

Godinu dana nakon što se zvanično oprostila od aktivnog bavljenja tenisa kao igračica, bivša FED kup reprezentativka Srbije Jovana Jović objavila je da se nalazi na putu povratka omiljenom sportu.

Beograđanka koja sada živi u SAD objavila je na Instagramu da se vratila tenisu, ali u novoj ulozi i da sada podučava decu ovoj igri.

MN Press
 

- Pre tačno godinu dana, odlučila sam da se oprostim od profesionalnog tenisa. Bilo mi je teško da priznam pre godinu dana da se neću vratiti na teren kao takmičarka, ali kako je vreme prolazilo shvatila sam da sam donela ispravnu odluku. Veoma sam zahvalna za sve što mi je tenis doneo. Gledajući unazad ahvalna na svemu, izuzetno sam ponosna na sva svoja dostignuća.

MN Press
 

- Pre svega želim da se zahvalim svojim roditeljima i celoj mojoj porodici što su me uvek podržavali, verovali i pomogli da postanem žena kakva sam danas, bez njih ne bih uspela! Za mog muža što je uvek bio tu, voleo me i podržavao, dušo ti si najbolji! Želela bih da se zahvalim svim svojim trenerima, sponzorima, prijateljima i navijačima što su uvek bili uz mene, podizali me, podučavali i pokazali za šta sam sposobna. Tenis mi je doneo mnogo toga i uvek će biti veliki deo mog života. Ovo nije zbogom, to je zdravo novom poglavlju u mom životu! Tokom prošle godine počela sam da treniram i pronalazim svoju novu životnu strast u deljenju svog teniskog znanja i podučavanju dece i odraslih! I dalje ćete me mnogo viđati na teniskim terenima samo u drugačijoj ulozi!

 

 

Dvadesetdevetogodišnja Jovana, poznata i p devojačkom prezimenu Jakšić, najbolji plasman je ostvarila 2014. godine kada je bila 102. na VTA, ima jedno finale i zarađenih 170.000 dolara od učešća na turnirima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike