Tadić nije zaboravio prijatelja kad je bilo najteže: Ne znam šta se desilo i nije me briga, hoću da se vrati Overmars (VIDEO)

06.03.2022

08:32

0

Autor: 24sedam

Holanđani posle podrške Tadića pitali za osećanja žrtava zlostavljanja bivšeg direktora Ajaksa

Tadić nije zaboravio prijatelja kad je bilo najteže: Ne znam šta se desilo i nije me briga, hoću da se vrati Overmars (VIDEO)
Dušan Tadić i Mark Overmars - Copyright Profimedia

Najbolji igrač Ajaksa Dušan Tadić ponovo je jasno dao do znanja holandskoj javnosti da čvrsto stoji uz  Marka Overmarsa uprkos svim etiketama u medijima i problemima koji ga prate biivšeg direktora u poslednje vreme.

Overmars je otišao iz kluba pre mesec dana kada se otkrilo da je porukama maltretirao nekoliko koleginica. Kapiten Ajaksa nije komentarisao suštinu afere, ali je izrazio podršku čoveku koji ga je doveo iz Sautemptona.

- Overmars zaslužuje da se vrati veliki. On me je doveo u ovaj klub. Igranje za Ajaks je oduvek bio moj san i on je taj san ostvario. Zato će uvek biti poseban za mene. Učinio je neverovatno mnogo za klub i za sve ovde. On je formirao ovaj tim koji je godinama dominirao. Veoma mi je žao zbog svega što se desilo - rekao je Tadić.

Profimedia
 

Srbin nije prekidao svoju komunikaciju sa Overmarsom kada je bivšem holandskom asu bilo najteže.

- On će mi uvek biti prijatelj i uvek ću biti tu za njega. Šta da kažem dalje? Svi ​​greše. Nije na nama da sudimo drugima. Sada mu ide bolje. Bilo mu je teško. Nadam se da će se vratiti, jer on to zaista zaslužuje.

Njegova podrška Overmarsu, isprovocirala je holandske medije koji su postavili pitanje osećanje žena koje su bile žrtve u aferi i pre nego što je ona otvorena.

- Nemam šta da kažem. Kao što sam rekao, ne znam šta se desilo i nije me briga. Da li je neko pogrešio ili ne, ne želim nikoga da osuđujem. Podržavam Overmarsa kao prijatelja i kao čoveka koji je brinuo o Ajaksu - rekao je Tadić.

Zanimljivost ovog intervju za kanal NOS da su ga novinar i Tadić vodili na srpskom jezikuČ

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike