Krv je tekla na sve strane: Sukob meksičkih huligana zapanjio planetu (FOTO)

06.03.2022

07:59

0

Autor: 24sedam

Dve osobe se nalaze u kritičnom stanju

Krv je tekla na sve strane: Sukob meksičkih huligana zapanjio planetu (FOTO)
tuča7 - Copyright Tanjug/AP

 Na utakmici između Keretara i Atlasa u centralnom delu Meksika, zabeležena je velika tuča između dve navijačke grupe posle koje su 22 osobe bolnički zbrinute, a dve se nalaze u kritičnom stanju.

Utakmica je, naravno, prekinuta u 62. minutu. Navijači Atlasa su navodno počeli da besne i tuku fanove protivničkog tima, a kako se sve pretvorilo u nemilosrdno nasilje na više strana, organizatori utakmice otvorili su prolaze katerenu kako bi žene i deca mogle da se sklone sa tribina.

 

 

U tom bežanju od razjarene mase, deci su skidali čak i majice kako ne bi i ona došla pod udar huligana, jer se nisu birala sredstva i načini da se nanese zlo protivniku. Igrači oba tima pokušali su da dopru do navijača i smire nemire nakon što je potpuno uništena i VAR pozicija, ali tek interevencija policije uspela je da primiri dve zaraćene grupe. 

Kasnije su se neredi prelili na ulice, pa je Meksička liga odmah saopštila da se sve ostale utakmice iz jučerašnjeg programa neće održati. Fotografije i video snimci mogu biti uznemirujući, tako da je čak  i "Jutjub" cenzurisao sadržaj koji je objavljen sa ovog stadiona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike