Đoković optužen od najmoćnijeg Rumuna za laži: Zabrljao si sve što si mogao da zabrljaš!

03.03.2022

13:05

2

Autor: 24sedam

Rumunski milijarder ne razume ponašanje srpskog tenisera

Đoković optužen od najmoćnijeg Rumuna za laži: Zabrljao si sve što si mogao da zabrljaš!
cirijak - Copyright Profimedia

Jedan od najbogatijih Rumuna Jon Cirijak gostujući u tv emisiji "Prijatelji Ovidijua“ iskritikovao je ponašanje Novaka Đokovića tokom krize u Melburnu ocenivši to kao "zapetljavanje u sopstvenim lažima"

Cirijak koji je vlasnik pojedinih ATP turnira kaže da on i dalje ima dobar odnos sa porodicom Đoković, ali da nema razumevanje za njegove postupke koji su doveli do toga da ne igra turnire:

- Imam jedan pristojan odnos sa njima (Đokovićima - prim.a), štaviše, turnir iz Bukurešta danas se igra u Beogradu. Ali, Đoković je nešto želeo da dokaže što ja nisam razumeo i što veliki sportisti ne rade. Ne kažem da je megazvezda. Zar niste i vi bili zbunjeni zbog laži u koje je ušao da bi nešto dokazao. Ne želi šta ... ? Ne želiš ono što želi 99 odsto ljudi i zato ćeš biti u onih 1 odsto kojima nije dozvoljeno da se kreću. Zabrljao si sve od A do Š - rekao je poznati Rumun.

Profimedia
 

Cirijak je rekao da se Đoković kao dete često nalazio u Rumuniji da bi trenirao, jer je Beograd bio tada skup grad za njega i porodicu. Ipak, to dobro poznavanje situacije i života Đokovića nije sprečilo Cirijaka da ga u tv emisiji optuži za neiskrenost i stane na stranu njegovog najvećeg rivala Nadala:

- Đoković traži svoje mesto i ne može da ga nađe! On je skoro kao Beker, kao dete koje se igra sa vatrom i još stavlja ruku da vidi da li gori ili ne! Đoković je sjajan sportista, veoma dobar teniser. Ali biti veliki šampion... To je Nadal! Za mene je Nadal, ne u tenisu, već u sportu, genije koji je ostao sa obe noge na zemlji, koji se ponaša baš kao kad je imao 15 godina.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike