Kad nismo ni Amere izbacili zbog napada na Irak, zašto bismo dirali Ruse! Engleski as ovim pitanjem pokrenuo lavinu komentara

03.03.2022

12:12

0

Autor: 24sedam

Sten Kolimor progovorio o problemu koji potresa svet

Kad nismo ni Amere izbacili zbog napada na Irak, zašto bismo dirali Ruse! Engleski as ovim pitanjem pokrenuo lavinu komentara
kolimor - Copyright Profimedia

Ruski sport doživljava totalnu devastaciju od momenta kada je zapadni svet odlučio da iskoristi poluge svoje moći i da izbacuje sport, po sport, klub po klub, iz svih međunarodnih takmičenja.

Gotovo iz minuta u minut dolaze vesti da je strani trener ili sportista napustio Rusiju, a sada se barata i podatkom da će FIFA po hitnom postupku oslobađati svakog fudbalera koji poželi raskid ugovora sa ruskom stranom.

Ovaj primer će slediti i ostale federacije drugih sportskih grana, a nekima nije daleka ni tema da se izbace ruski sportisti iz svih takmičenja bez obzira za koji klub nastupaju. U moru anti-ruskih komentara pojavio se i jedan neobičan poznatog lica.

Bivši engleski reprezentativac Sten Kolimor reagovao je na svoj načinje na objave da bi Rusi mogli doživeti totalnu eliminaciju.

 

 

 

- Nismo iznacili iz zemlje američke radnike kada su SAD ilegalno napale Irak, pa zašto bismo Rusima uskratili pravo na legalan rad na osnovu mesta rođenja.

Kolimor je igrao za Notingem Forest, Liverpul, Aston Vilu, Ovijedo, ali zbog problema sa mentalnim zdravljem nikada nije dostigao nivo koji su mu stručnjaci predviđali u mladosti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike