Partizan se sprema za put u Litvaniju! I navijači mogu sa "parnim valjkom"

03.03.2022

12:21

0

Autor: 24sedam

Ekipa Željka Obradovića na novom evropskom izazovu

Partizan se sprema za put u Litvaniju! I navijači mogu sa "parnim valjkom"
KATA7439 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Košarkaši Partizana će 8. marta igrati utakmicu Evrokupa, protiv Lijetkabelisa, a navijači crno-belih imaju mogućnost da budu na licu mesta. Na sajtu kluba iz Humske objavljene su i informacije vezane za aranžman koji košta 32 hiljade dinara.

- "Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari". Budi uz Partizan NIS u Litvaniji, na meču 14. kola 7Days Evrokupa u kojem crno-beli gostuju protvi Lijetkabelisa.  Utakmica u Panavežisu je na programu 8. marta od 18 časova po našem vremenu (19.00 po lokalnom) a put Kaunasa se kreće dan ranije.

Okupljanje putnika na aerodromu "Nikola Tesla" planirano je za ponedeljak, 7. mart u 9.30 ujutru. Povratak je planiran odmah nakon utakmice, a sletanje je planirano 30 minuta posle ponoći 9. marta.

Aranžman po ceni od 32.000 dinara obuhvata: čarter let za Beograd - Kaunas - Beograd, smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu "Victoria" u Kaunasu, autobuski transfer do hotela, zatim hale u Panavežisu i ponovo aerodroma i ulaznicu za utakmicu Lijetkabelis - Partizan NIS.

Aranžman ne obuhvata troškove međunarodnog zdravstvenog/putnog osiguranja i PCR testiranje za nevakcinisane putnike - navedeno je u saopštenju.

Takođe je napomenuto da je za ulazak u Litvaniju je neophodan EU zeleni sertifikat (potvrda o kompletnoj vakcininaciji evropski priznatim vakcinama, Pfizer, Moderna, Astra Zeneka , Johnson&Johnson ili potvrda o preležanom kovidu u predhodnih 180 dana). Nevakcinisani putnici mogu da uđu u Litvaniji samo uz obavezan PCR test ne stariji od 48 sati.

Svi putnici su obavezni da popune entry form https://keleiviams.nvsc.lt/en/form u roku od 48 sati pre puta. Za sve dodatne informacije i rezervacije, na rapolaganju su broj telefona 011 361 00 11 i mail adresa [email protected].

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike