Novaka stavljaju pred svršen čin, pritisak je sve veći! Još jedan grend slem uveo obaveznu vakcinaciju!

06.12.2021

22:16

1

Autor: 24sedam

Srpski as, potencijalno, u veoma neugodnoj situaciji

Novaka stavljaju pred svršen čin, pritisak je sve veći! Još jedan grend slem uveo obaveznu vakcinaciju!
profimedia-0646442339 - Copyright Profimedia/SOPA Image

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, potencijalno, se nalazi u sve težoj situaciji. Kažemo potencijalno, jer javnost još uvek ne zna da li je srpski as ostao pri ranije izrečenom stavu da ne želi vakcinaciju protiv virusa korona ili je u međuvremenu odlučio da se podvrgne imunizaciji.

Ukoliko je Nole rešio da istraje u svojoj prvobitnoj odluci, zatvoriće sebi vrata još jednog grend slema, pošto je u ponedeljak uveče objavljeno da su organizatori US Open odlučili da se pridruže Australijan openu i kao uslov za učešće na turniru postave obaveznu vakcinaciju.

Prvi reket planete još nije obelodanio da li će u januaru učestvovati na Otvorenom prvenstvu Australije, a sada je saznao da će, pored Melburna i Njujorka, samo potpuno vakcinisani teniser i i teniserke moći da učestvuju na turnirima u SAD, Portoriku i Čileu.

To znači da Nole, ukoliko se bude čvrsto držao svojih načela, naredne sezone neće moći da igra, pored poslednjeg grend slem u sezoni, ni na Mastersima u Indijan Velsu, Majamiju, Sinsinatiju…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike