Kon ponovo o Novaku, njegov stav o vakcinaciji, ali zašto je i deportovan iz Australije!

08.02.2022

08:32

0

Srpski epidemiolog želi da prvi reket sveta učestvuje na svim najjačim turnirima

Kon ponovo o Novaku, njegov stav o vakcinaciji, ali zašto je i deportovan iz Australije!
djokovic kon - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Tanjug/Zoran Žestić

Epidemiolog Predrag Kon ponovo se dotokao Novaka Đokovića, gde se osvrnuo na njegov stav po pitanju vakcinacije, kao i na deportaciju iz Australije.

- Ispratio sam, ja sam rekao samo da mi je žao što nisam imao prilike da razgovaram sa njim pre nego stekne neka uverenja i da mu želim sve najbolje. Ne vidi se u izveštaju kako su iskoristili taj moj status, ali ne znam da li ovde ima neko ko nije njegov navijač, tako da Novaku želim sve najbolje. Prokomentarisao sam da nije u duhu zdravstvenog pravilnika što ga nisu pustili, što ne znači da nije pravo, kao država imaju pravo da obezbeđuju granice - poručio je Kon za TV Prvu.

Član kriznog štaba ponovo je da ima isti stav po pitanju vakcinacije što se tiče Đokovića i da mu želi da igra na svim turnirima u 2022. godini. 

- Ostajem pri istom stavu o vakcinaciji. Najviše bih voleo da igra tenis i da nema problema, posebno jer dolaze veliki turniri, poštujem šta kaže Novak Đoković, tako je odlučeno - vakcinacija je dobrovoljna i ne razumem na koji je način mogao da bude javna zdravstvena opasnost - zaključio je srpski epidemiolog.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike