Nije Novak bilo ko! Čilić još jednom opleo po Australijancima i havariji koju su priredili najboljem na svetu

03.02.2022

18:23

0

Hrvatski teniser je jasno na strani Đokovića

Nije Novak bilo ko! Čilić još jednom opleo po Australijancima i havariji koju su priredili najboljem na svetu
nole - Copyright Profimedia

Ceo svet bio je šokiran kada je stigla vest iz Australije da će najbolji teniser sveta, Novak Đoković biti deportovan. Gotovo da ne postoji osoba koja nije pratila golgotu koji je Novak proživljavao u Melburnu.

Srećom i to je prošlo, Đoković je sada u Beogradu i već se okrenuo novim turnirima, ali prašina se nije slegla.

Najbolji na planeti, danas jeu srpskoj prestonici trenirao sa najboljim dublom sveta, Hrvatima Nikolom Mektićem i Mateom Pavićem.

Opšte je poznato kakav odnos imaju Nole i hrvatski teniseri, a sada se oglasio i Marin Čilić, da još jednom prokomentariše ceo slučaj iz Melburna.

- Nedopustiv je način na koji se sve dogodilo: da čovek ode u Australiju i prođe kroz celu tu havariju. Sve je moralo da se reši pre njegovog odlaska u Melburn ili na bolji način kada je stigao tamo. Nije Novak bilo ko. On je veliko ime, jedno od najvećih u tenisu u poslednjih 10 ili 15 godina - kazao je Čilić.

Hrvat nije ni tu stao, već je osvrnuo i na ophođenje Australijanaca prema Đokoviću.

- Odnositi se prema Đokoviću na takav način, to je zaista katastrofalno. Ne samo za njega nego i za ceo tenis, kao i za samu sliku Australije i Australijan opena. Videćemo šta će ostatak sezone da nam donese i kakva će pravila biti za ostale turnire. Svaka država ima svoju regulativu, ali sigurno da taj početak sezone, što se tenisa tiče, nije bio najsjajniji - dodao je Čilić.


Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike