Poglavlje Đoković je zatvoreno: Direktor koji je bio protiv Novaka, ne razmišlja više o drami u Melburnu

03.02.2022

16:49

0

A budućnosti se okrenuo i najbolji teniser sveta

Poglavlje Đoković je zatvoreno: Direktor koji je bio protiv Novaka, ne razmišlja više o drami u Melburnu
profimedia-0651368781 - Copyright Profimedia

Prvi čovek Australijan opena i po mnogima jedan od odgovornih što je Novak Đoković deportovan iz Australije, te nije branio trofej, Kreg Tajli, rekao je da je poglavlje o tom slučaju zatvoreno.

Tajli se već okreće novom turniru i istakao je da nema nameru da odstupi sa dužnosti izvršnog direktora Tenis Australija.

- Tu sam kako bih još dugo radio. Imamo mnogo planova za budućnost. Vlada Viktorije je uradila veliku stvar na desetogodišnjem razvoju vrednom milijardu dolara i sada je taj ciklus kompletiran. Ono o čemu razmišljamo je šta je sledeće - rekao je Tajli.

Mnogi i dalje krivicu u čitavoj sagi koju je Novak doživeo u Melburnu, vide upravo u njemu, ali Tajli se ne osvrće na dešavanja iz prošlosti.

- Fokusirani smo na ono što dolazi. Uveliko planiramo za turnir 2023. Sve što se dešavalo na turniru, biće predmet razgovora na narednom sastanku. Imamo mnogo posla kako bismo razmotrili sve kroz šta smo prošli. To je sada za nama i idemo dalje - istakao je direktor Tajli.

U međuvremenu, i Novak se okrenuo novom turniru, te u Beogradu trenira, a očekuje se da mu prvo pojavljivanje na turniru bude u Dubaiju.


Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike