Ne trebaju Novaku strani neprijatelji! Neverovatno – podneta krivična prijava zbog falsifikovanja dokumenta da je Đoković preležao koronu!

27.01.2022

22:41

1

Autor: 24sedam

Zaista nestvarne vesti...

Ne trebaju Novaku strani neprijatelji! Neverovatno – podneta krivična prijava zbog falsifikovanja dokumenta da je Đoković preležao koronu!
profimedia-0653925687 - Copyright Profimedia

Ne trebaju Novaku Đokoviću strani neprijatelji, pored „prijatelja“ u domovini. Zvuči neverovatno, ali u Tužilaštvo je stigla krivična prijava protiv NN lica zbog navodnog falsifikovanja rezultata testova na korona viurs srpskog tenisera.

Prijava je podneta na osnovu analize koju je napravio Milovan Šuvakov, bivši pomoćnik ministra prosvete, iako je za „Novosti“ demantovao da je on podnosilac te prijave.

Kako bilo, Tužilaštvo će postupiti po prijavi. Zdravstvena inspekcija prikuplja podatke po nalogu suda i tužilaštva, koje će potom predati MUP-u, iako nema dokaza da su rezultati kovid testova Novaka Đokovića falsifikovani.

Podsetimo, prvi reket planete je nedavno prošao golgotu u Australiji, koja ga je, posle dva sudska postupka, deportovala iz Melburna i tako ga onemogućila da na svom omiljenom grend slemu napadne rekordnu 21. titulu na najvećim teniskim turnirima na planeti.

Iako je Srbin imao svu traženu dokumentaciju za ulazak u zemlju uz medicinsko izuzeće za vakcinaciju protiv virusa korona, vlasti Australije su posle skoro dvonedeljnog maltretiranja odlučile da Novaka proteraju iz zemlje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike