Gozba za Đokovića! Red pršute, red kobaje, red pečenice, krastavčići, ljuta papričica, ali... Svi se pitaju šta je Nole jeo! (FOTO)

22.01.2022

11:29

2

Autor: 24sedam

Najbolji svetski teniser otišao do Žabljaka i vidno raspoložen uživao u društvu domaćina

Gozba za Đokovića! Red pršute, red kobaje, red pečenice, krastavčići, ljuta papričica, ali... Svi se pitaju šta je Nole jeo! (FOTO)
234 - Copyright printscreen/facebook/Durmitorskaincijativa

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković pronašao je u Crnoj Gori izvor dobre energije koja mu je neophodna nakon pakla koji je u prvoj polovini januara prošao u Australiji.

Sudeći po snimcima i fotografijama koje stižu iz komšijske nam države da se zaključiti da je Nole napravio pravi potez i da tako zaista puni baterije.

Iako je smešten u Tivtu, Đoković se nije "zakucao" samo za ovaj grad nego obilazi Crnu Goru, pa je tako stigao i do Žabljaka.

Na fejsbuk stranici Durmitorska inicijativa objavljen je niz fotografija na kojima je jasno prikazano kako je dočekan cenjeni gost. Zanimljivo je da je objava uklonjena samo nekoliko sati nakon postavljanja.

printscreen/facebook/Durmitorskaincijativa
 

 

Red pršute, red kobasice, pečenica, krastavčičić, ljute papričice... bogata gozba našla se pred Novakom i njegovim domaćinima, ali je ta gozba izrodila pitanja brojnih Đokovićevih navijača.

Većina njih se pita a šta je to Novak jeo kad se na stolu nalazi "sve životinjsko i glutensko". Odgovor na ovo pitanje ne znamo, ali osmesi na Đokovićevom licu govore da je bio sjajno raspoložen, pa ne sumnjamo da se domaćin pobrinuo da najbolji svetski teniser ne ostane gladan u Žabljaku.

Sa Đokovićem su domaćini razgovrarali o perspektivi zimskog centra i njegovim potencijalnim ulaganjima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike